Omdat we verder kijken
dan de vraag.

Bij Zaanstad kennen we een mix van professionele opdrachtgevers.

Woningcorporaties, vastgoedbeheerders, grote onderhoud- en aannemingsbedrijven, overheidsorganisaties, industrie en de luchthaven. We helpen hen bij hun uitdagingen en proberen hen zoveel mogelijk te ontzorgen. Daarbij opereren we alleen of in samenwerkingsverband. Maar altijd op basis van vertrouwen.

Resultaatgericht samen werken, met respect voor alle betrokkenen binnen de keten zorgt voor veel werkplezier en brengt ons allemaal naar het hoogste niveau.

Lex KramerProjectleider Zaanstad Dakwerken
We werken onder andere voor

We halen het maximale
uit het dak.

Maar kiezen altijd voor bewezen kwaliteit.

Welke vraag een opdrachtgever ook heeft, we maken een specifiek plan. Wil een opdrachtgever verduurzamen dan bekijken we wat de beste manier is. Isoleren, een tuindak aanbrengen, hitte reflectie, energieopwekking, waterbuffering. Of een combinatie hiervan. Daarbij zijn we kritisch, dus we gaan nooit zomaar aan de slag. We willen zeker weten dat een opdrachtgever stappen kan maken. Dat de investering daadwerkelijk rendement oplevert. En we gaan altijd voor bewezen kwaliteit. Zo weten we zeker dat we een goed eindproduct opleveren.

We denken in mogelijkheden.

En zorgen voor een multifunctioneel dak.

Ook wanneer opdrachtgevers de functie van het dak willen veranderen, kijken we goed naar de vraag. En naar de mogelijkheden. Zo maken we van het dak een gemeenschappelijke ruimte, parkeerdek of speelplaats. Of juist een opslagplaats voor koelmachines, machines voor luchtbehandeling of een plek voor gevelonderhoudsinstallaties. Hierbij nemen we ook vaak daglichtconstructies op. Zo zorgen we voor een prettige werkomgeving voor de mensen onder dat dak.

Mooi werk en een fijne samenwerking!

Rob Van De KampDirecteur VDK Vastgoed

Omdat we het ├ęcht goed willen doen.

En gaan voor maximale tevredenheid.

Kunnen we het dak verfraaien, dan doen we dat. Gras, sedum, beplanting. We kijken wat het beste past. En als het even kan denken we ook mee over een betere biodiversiteit. Want het dak biedt ongekende mogelijkheden. Wanneer we tevreden zijn? Pas als de opdrachtgever dat ook is. Of de eindgebruiker. We vinden het niet alleen belangrijk dat we de werkzaamheden goed uitvoeren. Ook een soepel proces, snel kunnen schakelen en netjes werken horen er voor ons bij. Net als afspraken nakomen. En dat doen we dus ook. Altijd. Die werkwijze levert ons veel langdurige relaties op.

Een herkenbaar team
van dakmeesters.

We houden van korte lijnen. Bel 075-640 54 91.

Kennismaken