Skip to main content

Omdat we verder kijken
dan de vraag.

Bij Zaanstad Dakwerken hebben wij een grote variatie in opdrachtgevers.

Zoals Woningcorporaties, vastgoedbeheerders, grote onderhoud- en aannemingsbedrijven, overheidsorganisaties, industrie en de luchthaven. Door te denken in oplossingen kunnen wij onze opdrachtgevers zoveel mogelijk ontzorgen en gaan wij geen probleem uit de weg. Daarbij opereren we zelfstandig of in samenwerkingsverband, maar altijd op basis van vertrouwen.

Resultaatgericht samen werken, met respect voor alle betrokkenen binnen de keten zorgt voor veel werkplezier en brengt ons allemaal naar het hoogste niveau.

Lex KramerProjectleider Zaanstad Dakwerken
We werken onder andere voor

We halen het maximale
uit het dak.

Maar kiezen altijd voor bewezen kwaliteit.

Welke vraag een opdrachtgever ook heeft, wij maken ten alle tijden een op maat gemaakt plan. Wil een opdrachtgever verduurzamen dan bekijken we wat de beste manier is. Isoleren, een tuindak aanbrengen, hitte reflectie, energieopwekking, waterbuffering. Of een combinatie hiervan. Daarbij zijn we kritisch, dus we gaan nooit zomaar aan de slag. We willen zeker weten dat een opdrachtgever stappen kan maken. Dat de investering daadwerkelijk rendement oplevert. En we gaan altijd voor bewezen kwaliteit. Zo weten we zeker dat we een goed eindproduct opleveren.

We denken in mogelijkheden.

En zorgen voor een multifunctioneel dak.

Ook wanneer opdrachtgevers de functie van het dak willen veranderen, kijken we goed naar de vraag en naar de mogelijkheden. Zo maken we van het dak een gemeenschappelijke ruimte, parkeerdek of speelplaats. Maar denk ook bijvoorbeeld aan luchtbehandeling machines of koelinstallaties. Uiteraard willen wij ook voor de mensen onder het dak een prettige werkomgeving verzorgen denk hierbij aan daglichtconstructies.

Mooi werk en een fijne samenwerking!

Rob Van De KampDirecteur VDK Vastgoed

Omdat we het écht goed willen doen.

En gaan voor maximale tevredenheid.

Denkt u aan vergroening van uw dak door bijvoorbeeld het gebruik van gras, sedum of  beplanting? Dan kijken wij gezamenlijk wat het beste bij u past. Op deze manier proberen wij ook te denken aan een betere biodiversiteit. Want het dak biedt ongekende mogelijkheden. Wanneer wij tevreden zijn? Pas als de opdrachtgever dat ook is. We vinden het niet alleen belangrijk dat we de werkzaamheden goed uitvoeren, maar ook snel kunnen schakelen en netjes werken horen er ook bij.  Net als afspraken nakomen. En dat doen we dus ook. Altijd! Deze werkwijze levert ons veel langdurige relaties op en hier zijn wij trots op.

Een herkenbaar team
van dakmeesters.

We houden van korte lijnen. Bel 075-640 54 91.

Kennismaken