Skip to main content

Kwalitatieve
daken maken.

Gewoon met gezond verstand.

Bouwen. Renoveren. Onderhouden.

Bij Zaanstad doen we waar we echt goed in zijn.

Al ruim twintig jaar renoveren en onderhouden wij bestaande daken. Maar ook in de nieuwbouw realiseren wij goede en functionele daken. Daken in de breedste zin van het woord. Want we kijken niet alleen naar het dak op zich, maar checken bijvoorbeeld ook de gevel en de afwatering. Wanneer wij alles inzichtelijk hebben, bieden wij u een plan op maat aan.

We kijken met gezond verstand naar wat bij ons en bij onze opdrachtgevers past. Waar we écht voordelen kunnen behalen.

Adri SwartDirecteur / Zaanstad Dakwerken

We bewegen mee.

En denken verder.

De ontwikkelingen in de dakwereld volgen elkaar snel op. Een groendak, wit dak of een tuindak, betere isolatie, een langere levensduur, slim onderhoud. Ook wij bewegen hierin mee door slim en preventief onderhoud kunnen wij kosten besparen. We kijken op een innovatieve manier naar de ontwikkelingen in de markt én naar de uitdagingen van de verschillende branches. Wij scholen onze mensen bij en we gaan regelmatig op bezoek bij fabrikanten om mee te kijken met hun innovaties. Waar we echt voordelen kunnen behalen is om met gezond verstand te kijken wat er bij ons en onze opdrachtgevers past. Maar we zijn ook nuchter en storten ons niet van de ene in de andere ontwikkeling.

We begeven ons ook op hellend vlak

Waar we al jaren bekend staan om onze kwalitatieve platte daken, begeven we ons ook steeds vaker op hellend vlak. Want we willen inspelen op de wensen en behoeften van professionele opdrachtgevers. Een betere isolatie, verduurzaming van het dak. We voeren het nu voor zowel platte als hellende daken uit. Ons team hellend dak is inmiddels volwaardig onderdeel van Zaanstad. Zo kunnen we elke uitdaging aan en leveren we dus het complete pakket. Of u nu onze hulp op het platte of hellende dak nodig heeft, u houdt één aanspreekpunt. Wel zo gemakkelijk.

 

Pannenmeesters

Van advies tot en met uitvoering.

Hoe u het beste kunt verduurzamen? Welke isolatie u nodig heeft? We kijken goed naar uw wensen en behoeften. Ook die voor de lange termijn. We kennen de regels en uitdagingen en weten hoe de lijnen lopen. Want bij een hellend dak komt op het gebied van vergunningen nét iets meer kijken. Dus nemen we dat ook op ons. Zo heeft u nergens omkijken naar. Vervolgens regelen we de uitvoering tot in de puntjes.

Op de website zaanstadhellendedaken.nl vindt u meer informatie over onze werkzaamheden op hellend vlak.

Resultaatgericht
Samenwerken.

We bundelen de krachten.

Kennis delen. Samen optrekken om het werk voor opdrachtgevers slim en efficiënt uit te voeren en naar een nóg hoger niveau tillen. Bij projecten werken we steeds vaker in samenwerkingsverband. Resultaat Gericht Samenwerken heeft als voordeel dat we beter kunnen inspelen op de uitdagingen van opdrachtgevers. En zij tegelijkertijd kosten besparen. Ook zijn we aangesloten bij de Nederlandse Dakdekkers Associatie (NDA), een samenwerkingsverband van kwalitatief hoogwaardige dakdekkersbedrijven uit heel Nederland. Samen kunnen we landelijke dekking garanderen, de responstijden verkorten en software innovaties creëren.

Wij zijn er
ook bij nood.

Zo snel als we kunnen.

Het veranderende klimaat. We hebben er allemaal mee te maken. Extreme hitte, afgewisseld door hoosbuien. En die kunnen lekkage veroorzaken. Vooral als een dak niet goed onderhouden is. Ook dan staan we klaar voor onze opdrachtgevers. Is er een calamiteit, dan zijn we er snel. Daar kunnen onze opdrachtgevers op vertrouwen. Want wij weten dat die responstijden belangrijk zijn.

We doen precies waar we goed in zijn.

We weten wat we goed kunnen. En dus ook wat we niet kunnen. Dus vraagt een opdrachtgever om een specialisme dat we niet in huis hebben, dan schakelen we een van onze vaste partners in. Want wij willen zeker weten dat de opdracht in goede handen is. Ook als wij die niet uitvoeren.

Een herkenbaar team
van dakmeesters.

We houden van korte lijnen. Bel 075-640 54 91.

Kennismaken