Kwalitatieve
daken maken.

Gewoon met gezond verstand.

Bouwen. Renoveren. Onderhouden.

Bij Zaanstad doen we waar we echt goed in zijn.

Goede, functionele daken maken. Al zo’n twintig jaar. We renoveren en onderhouden daken en maken daken voor de nieuwbouw. Daken in de breedste zin van het woord. Want we kijken niet alleen naar het dak op zich, maar checken bijvoorbeeld ook de gevel en nemen de waterafvoer mee. Alles gecheckt? Dan komen we met een totaalplan.

We kijken met gezond verstand naar wat bij ons past. En bij onze opdrachtgevers. Waar we écht voordelen kunnen behalen.

Adri SwartDirecteur / Zaanstad Dakwerken

We bewegen mee.

En denken verder.

Een groendak, wit dak of tuindak, betere isolatie, een langere levensduur, slim onderhoud. De ontwikkelingen in de dakwereld volgen elkaar snel op. Bovendien wordt artificial intelligence steeds belangrijker. Om slimmer en preventief te onderhouden en dus kosten te besparen. Ook wij bewegen mee. We kijken op een innovatieve manier naar de ontwikkelingen in de markt én naar de uitdagingen van de verschillende branches. Ook scholen we onze mensen bij en gaan we regelmatig op bezoek bij fabrikanten om mee te kijken met hun innovaties. Maar we zijn ook nuchter en storten ons niet van de ene in de andere ontwikkeling. We kijken met gezond verstand naar wat bij ons past. En bij onze opdrachtgevers. Waar we echt voordelen kunnen behalen. Dus beheren we alle informatie goed, zonder ons in allerlei processen te verliezen. Want het echte werk gebeurt nog steeds buiten. Op het dak.

Niet zomaar een dak.

Maar altijd het dak dat precies bij u past.

Of we nu een dak bouwen of renoveren, we kijken goed naar de uitdagingen en wensen van onze opdrachtgevers. Natuurlijk. Maar we kijken ook naar de doelen van onze opdrachtgevers. Wat gaat u met een pand doen? Wat wilt u dat uw investering oplevert? Wilt u renoveren en verhuren? Wilt u renoveren en verkopen? We rekenen diverse scenario’s door en komen met een goed advies. Helder, logisch en nuchter. Zo werken we het liefst.

Resultaatgericht
Samenwerken.

We bundelen de krachten.

Kennis delen. Samen optrekken om het werk voor opdrachtgevers slim en efficiënt uit te voeren en naar een nóg hoger niveau tillen. Bij projecten werken we steeds vaker in samenwerkingsverband. Resultaat Gericht Samenwerken heeft als voordeel dat we beter kunnen inspelen op de uitdagingen van opdrachtgevers. En zij tegelijkertijd kosten besparen. Ook zijn we aangesloten bij de Nederlandse Dakdekkers Associatie (NDA), een samenwerkingsverband van kwalitatief hoogwaardige dakdekkersbedrijven uit heel Nederland. Samen kunnen we landelijke dekking garanderen, de responstijden verkorten en software innovaties creëren.

Wij zijn er
ook bij nood.

Zo snel als we kunnen.

Het veranderende klimaat. We hebben er allemaal mee te maken. Extreme hitte, afgewisseld door hoosbuien. En die kunnen lekkage veroorzaken. Vooral als een dak niet goed onderhouden is. Ook dan staan we klaar voor onze opdrachtgevers. Is er een calamiteit, dan zijn we er snel. Daar kunnen onze opdrachtgevers op vertrouwen. Want wij weten dat die responstijden belangrijk zijn.

We doen precies waar we goed in zijn.

We weten wat we goed kunnen. En dus ook wat we niet kunnen. Dus vraagt een opdrachtgever om een specialisme dat we niet in huis hebben, dan schakelen we een van onze vaste partners in. Want wij willen zeker weten dat de opdracht in goede handen is. Ook als wij die niet uitvoeren.

Een herkenbaar team
van dakmeesters.

We houden van korte lijnen. Bel 075-640 54 91.

Kennismaken