Skip to main content

Wij zijn Zaanstad Dakwerken.

Hét dakdekkersbedrijf voor alle daken.

Gevestigd in Wormerveer.

Actief in de wijde omtrek. We bestaan zo’n twintig jaar en werken met 60 mensen voor een breed scala aan klanten. In die twee decennia hebben we een gestage groei doorgemaakt. Dan hebben we het niet per se over de aantallen mensen die bij ons werken, maar vooral over de professionalisering van onze organisatie. Innovatief meebewegen met nieuwe ontwikkelingen. Effectieve oplossingen bedenken voor de uitdagingen van opdrachtgevers. Helder, logisch en effectief.

0
jaar ervaring

in huidige organisatie

0
voetbalvelden per jaar

aan vierkante meters toplaag dakbedekking aangelegd

0
medewerkers

van dataverwerkers tot dakmeesters

Denken in oplossingen.
Respectvol samenwerken.

We doen niet anders.

Resultaatgericht, eerlijk, oprecht en bovenal betrokken. Door die echte aandacht kunnen we onze opdrachtgevers helpen bij hun uitdagingen en hen het dak van A tot Z uit handen nemen. Gaan we aan de slag, dan is respectvol samenwerken voor ons het uitgangspunt. Door goed te overleggen en voor te bereiden, weten beide partijen waar ze aan toe zijn. Doordat we korte lijnen hebben, kunnen we prettig en snel schakelen. En doordat we werken op basis van vertrouwen, weten opdrachtgevers ook dat we eventuele problemen oplossen. Altijd.

We werken hard.

Maar vooral met veel plezier.

Bij Zaanstad zijn we goed op elkaar ingespeeld. De dakdekkers, uitvoerders en de mensen op kantoor zijn een hecht team. Want alleen samen kunnen we tot het beste resultaat komen. En ja, we werken hard maar uiteraard met veel plezier. Hierdoor werken onze mensen al jarenlang bij Zaanstad, en kennen we bijna geen verloop.

Een team van trotse
Zaankanters.

Met het juiste DNA.

Om ons werk goed te blijven doen, willen we niet te hard groeien in omvang. En werken we alleen met onze eigen mensen. Zij weten welk niveau van ze wordt verwacht, kennen de werkwijze én hebben het juiste DNA. Dat vinden we belangrijk. Om die reden doorloopt iedereen die bij ons komt werken een scholingstraject. Ongeacht vooropleiding. Hier krijgen onze nieuwe mensen technische kennis, leren ze wat werken bij ons inhoudt en krijgen ze onze identiteit mee. Zodat iedereen Zaanstad blijft ademen. Nu en in de toekomst.

Erkenning Vastgoed Onderhoud
VGO-Keur®
VGO-K94734

Download

ISO9001
K-0206481

Download

ISO 14001
K-0206482

Download

VCA**
VGM-beheerssysteemcertificaat
VCA-K52244

Download

KOMO®
Procescertificaat
K99013

Download

Een herkenbaar team
van dakmeesters.

We houden van korte lijnen. Bel 075-640 54 91.

Kennismaken