Skip to main content

Werken aan een puzzel is samen veel leuker!

Voorjaartips

Voorjaar

Het voorjaar is een goed moment om de dakbedekking te reinigen én laten inspecteren.

Door de wisselende weersomstandigheden en weersinvloeden in de winter kan de dakbedekking worden aangetast en zouden er hierdoor gebreken (kunnen) ontstaan. Het is daarom belangrijk om in het voorjaar uw dak te laten inspecteren zodat we eventuele kleine schades direct kunnen repareren of grote gebreken kunnen voorzijn.

Door regelmatig onderhouden van het dak kan ervoor zorgen dat ongewenste gebreken eerder worden geconstateerd. Waardoor eventuele problemen in de toekomst mogelijk voorkomen kunnen.

Tips voor het voorjaar

Een goed onderhouden dak heeft een bewezen langere levensduur!

  1. Jaarlijks dakonderhoud
  2. Inspectie
  3. Reinigen (bladeren/ vuil)
  4. Levensduur verlengend
  5. Grote schoonmaak
  6. Proactief

De origineelste tangram van de maand

Tangrammer van de maand

Deze maand willen we een eerbetoon brengen aan een ongelooflijk getalenteerde tangrammer, die ervoor heeft gekozen om anoniem te blijven uit angst voor het schenden van auteursrechten. Hij (Stefan) heeft ons versteld doen staan met zijn recente creatie.

Stefan noemt zijn creatie een meesterwerk, maar we zijn er nog niet uit welk meesterwerk hij precies bedoelt. Het blijft een mysterie dat onze nieuwsgierigheid prikkelt!

Wil jij ook je meesterwerk delen? We nodigen je uit om je eigen tangramcreatie met ons te delen. Je kunt ervoor kiezen om anoniem te blijven, net als Stefan. We zijn benieuwd naar jouw kunstwerken!

Stuur je foto van je tangram naar ons toe en wie weet word jij de volgende Tangrammer van de Maand.

Tangram, het spel dat jong en oud verbindt

Ontdek de kunst van het leggen van daken en onthul je verborgen talent voor platte objecten. Elk stukje vertelt zijn eigen verhaal, elk patroon biedt een nieuwe puzzel. Bij ons vind je niet alleen plezier, maar ook ondersteuning.

Vraag vandaag nog een Tangram aan en laat je creativiteit de vrije loop! Kom je er niet uit? Bel dan onze hulplijn, wij zijn er om te helpen.

Vraag een Tangram aanPuzzel hulplijn

Een herkenbaar team
van dakmeesters.

We houden van korte lijnen. Bel 075-640 54 91.

Kennismaken